Rallyheart.hu - (rally képek, videók, hírek) - Gyertek, bulizzatok velünk!

Gyertek, bulizzatok velünk!

120926_drift2012. évi Hell Energy Országos Drift Bajnokság PRO és STREET licencel...

 

 

 

 

 

... rendelkező versenyzői és autói egy közönségtalálkozóval egybekötött autó kiállításon vesznek részt a West End parkolóházának tetején!

Mi már leteszteltük a Karting Promotion által kialakított gokart pályáját, melyet Budapest belvárosának egyik legexkluzívabb helyszínén, a West End City Center "C" szintjén (ez a külső parkolóház legfelső szintje) építettek meg a száguldás szerelmeseinek. Úgy gondoltuk ezt az élményt meg kell osztanunk barátainkkal, olvasóinkkal és természetesen partnereinkkel.

120926_drift_n

Bulira fel, jöjjön hát az első Karts & Girls party! 2012. szeptember 27-én 16 órától mindenkit sok szeretettel várunk a WestEnd City Center "C" szintjén.

A programok is igazi csemegék lesznek, melyek közül néhányat elárulunk nektek. A pálya körül tuning verdákat és profi drifterek autóit állítjuk ki. Aki elég bátor, az versenyezhet a drifterek ellen a gokart pályán. No és persze ne feledkezzünk meg a gyengébbik nemről sem. Rengeteg csinos hölgy jelezte, hogy velünk tart erre az őrült bulira, így nekik külön futamot rendezünk majd. És hogy igazán autós-csajos legyen a party, a zenét két gyönyörű hölgy, Dj Baby L.A. és Edo Denova szolgáltatja majd.
A rendezvényre a belépés díjtalan. Az erősebbik nem képviselői normál díjszabás szerint róhatják a köröket, míg a hölgyeknek a gokartozást féláron biztosítjuk.

Hozzászólások beküldése csak regisztrált felhasználóknak érhető el.

Partnerek

garmin virb new 3
 
ahid sz
 

szzsfoto

Statisztikák

Tartalom találatai : 61674481