Rallyheart.hu - (rally képek, videók, hírek) - Örömautózás 2012

Örömautózás 2012

120928_oromautozasJubileumi örömautózás új helyszinen.

 

 

 

 

 

Lassan öt évvel ez előtt sajnos egy nagyon szomorú dolog adott okot arra, hogy rendezvényünk életre hívásra kerüljön. 2008. januárjában a magyar rallyesport elveszítette egyik legnagyobb szurkolóját, Kléri Ádámot. A miskolci fiatalember ereje, a gyógyíthatatlan betegséggel folytatott küzdelme, elképesztő sportszeretete nagyszerű példaként szolgálhat akár sok teljesen egészséges ember számára is!

Mivel tudtuk, hogy szerencsére neki megadatott, hogy kedvencei mellé beülhessen, a sportág legjobb versenyautóiba, sőt a jogosítványt megszerezve versenyzőként is kipróbálhatta magát egy kisebb szlalom versenyen, úgy gondoltuk tenni kellene valamit, hogy más, az autózás, autósport és egyéb technikai sportok iránt kicsit is érdeklődő, súlyos, sajnos sokszor halálos betegségekkel küzdő gyerekek is részesülhessenek ilyen hasonló élményekben.

Reméltük, hogy legalább egy-egy napra talán elfelejthetik gondjaikat a betegségekkel folytatott küzdelem hétköznapjait és önfeledten szórakozhatnak velünk és családjaikkal. A rendezvény ötlete ugyan a rallyból indult, de az évek folyamán gyakorlatilag már az autósport összes szakágából jönnek versenyzők,  csapatok, sportszakmai segítők, hogy ezzel a különleges nappal örömet szerezzenek a kis betegeknek.

Az első két évben a tököli repülőtér az utolsó kettőben a Hungaroring biztosított helyszínt a rendezvénynek. Az idei jubileumi ötödik ÖRÖMAUTÓZÁS-nak a Zsámbék mellett épült vadonatúj világszínvonalú vezetéstechnikai tanpálya a DRIVINGCAMP ad otthont 2012 október 14.-én vasárnap.

Az új helyszínhez és a jubileumhoz sok új, különleges program is dukál  - ami egyenlőre még legyen a szervezők titka -, de ami tudható és változatlan az az, hogy a versenyzők a régi és szerencsére számos új támogató ugyanolyan lelkesen és önzetlenül járul hozzá ennek a különleges napnak a lebonyolításához.

Annyit azért elárulhatunk, hogy az ötödik ÖRÖMAUTÓZÁS tényleg különleges lesz majd, hiszen már eddig is nagyon sok versenyző jelezte részvételét a hazai technikaisportélet legismertebb sportolói, bajnokai közül.

A továbbiakban folyamatosan hírül adjuk majd a réstvevők és programok listáját, de e mellett természetesen a média képviselőit is szeretettel látjuk majd a jubileumi ÖRÖMAUTÓZÁS-on a helyszínen is.

Hozzászólások beküldése csak regisztrált felhasználóknak érhető el.

Partnerek

garmin virb new 3
 
ahid sz
 

szzsfoto

Statisztikák

Tartalom találatai : 61674450