Rallyheart.hu - (rally képek, videók, hírek) - IV. GARMIN Élményosztónap 2012

IV. GARMIN Élményosztónap 2012

121122_elmenyosztonapÚjra autós „majális novemberben” a Kakucs-Ringen.

 

 

 

 

 

 

Gyere és tölts el velünk egy napot, ami csak a látványról, az örömautózásról, szponzorok, támogatók, családtagok, a média vagy a csapatod tagjainak autóztatásáról szól. Nincsenek kötöttségek, nem kell versenyezned az idővel és másokkal, a te dolgod csak az, hogy jól érezd magad.

Az előző évekhez hasonlóan résztvevőink és egy fő kísérőjük idén is vendégünk egy tál finom gulyásra, egy B!omba-ra, valamint a forró teára. Hogy a gyorsan kopó jó kis utcai gumikat sebtében le tudd cserélni, és már indulhass is újra a pályára, ezért a szervizpark területén ingyenes gumis áll a nevezők rendelkezésedre.
Ha pedig ez sem lenne elég, akkor a GARMIN jóvoltából egy darab GPS-t sorsolunk ki köztetek, mindjárt a reggeli eligazításon.

121113_tabla_n
A rendezvény helyszíne és időpontja:
Kakucs, Kakucs-Ring. 2012. november 25. vasárnap

A rendezvény vezetősége:
Sári Péter (30) 461 9022
Egyed István (20) 922 7721

Technikai és Humán mentés: Special Rescue Team Kft, továbbá a Magyar Vöröskereszt Budai Régiója, akik egészségügyi biztosítással segíti Special Rescue személyzetét, valamint a várakozók számára gyakorlási lehetőséget biztosít az életmentő fogások elsajátítására.

A rendezvény helyszíne:
A Kakucs-Ring, Kakucson kb. 35 km-re helyezkedik el Budapesttől. Legkönnyebben az M5-ös autópályán közelíthető meg, melyről az Inárcs pihenőhely táblánál kell kihajtani. Kakucson a templom előtt kell balra fordulni, ahol is a pályát már tábla jelzi.

121106_kakucs

Adminisztráció:
Helye: Kakucs-Ring szervizpark, a pódium melletti lakó konténer.
Ideje: 2012.11.25. 07:30–08:15-ig

Résztvevők eligazítása, GPS sorsolása:
Helye: Kakucs-Ring szervizpark, a pódium melletti lakó konténer.
Ideje: 2012.11.25. 08:15

Rajt:
Rajtszám szerint, növekvő sorrendben, az első autó rajtja 08:30

A rendezvény lebonyolítása:
A reggeli adminisztráció után, a kézhez kapott menetleveleken közölt időben négyesével mehetnek fel az autók a pályára, egyszerre három kört tesznek meg. Az előzetes becslések szerint minden élményosztó 9x3 kört tud megtenni majd a pályán (természetesen ez a szám akár növekedhet is), amiből 2x3 kör erejéig, minden regisztrált autóba, az autósport médiák egy - egy szereplője (videós, fotósa és újságíró), vagy pedig a tombolán sorsolt egy kedves kilátogatót élményautóztattok meg.

Minden versenyző hozzon magával plusz egy bukósisakot.

Előzetes regisztráció:
A rendezvényre 2012. november 20. 24:00-ig regisztrálni kötelező.
Regisztrálni e-mailben lehet.
A Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. email címre küldjétek el a neveteket és az autótok típusát.

Részvételi díj: 16000 HUF, amit a helyszínen fizetendő.
A részvételi díj tartalmazza a versenyző, plusz egy fő részére az ebédet, egy B!omba energiaitalt, a forró teát, az autózást, és egy esélyt a GARMIN GPS megnyerésére, továbbá kisorsolásra kerül még egy 20 ezer forint értékű Gulf versenyolaj csomag, plusz az icedriving.at által felajánlott ausztriai jégautózás.

Szervizpark:
A szervizpark területén elektromos áram vételi lehetőség ingyenesen biztosított
A szervizpark területén balesetek elkerülése miatt 5 km/h sebesség a megengedett. A randalírozókat és a sebességkorlát átlépőit a regisztráció visszafizetése nélkül, azonnal kizárjuk a rendezvény további folytatásából.

Zászlójelzések a pályán:
Sárga: - Fokozott figyelem, szükség esetén lassítás, akadály a pályán. Sárga zászló hatálya alatt, mozgó autót előzni tilos (kivéve, a műszaki hiba okán lassan haladó, vagy álló autó).

Piros: - AZONNALI ÁLLJ! A megállást követően a versenyző csak és kizárólag a piros jelzést adó sportbíró kifejezett utasítására haladhat tovább. A zászlójelzés figyelmen kívül hagyása azonnali kizárást von maga után.

A rendezvényen a bukócső nem kötelező, viszont a bukósisak, és a minimum 3 pontos biztonsági öv alapkritérium.

Média képviselők és kilátogató nézők tájékoztatója:

A rendezvényre a média képviselőinek előzetes regisztrációját a Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. email címre várjuk.
A regisztrációra azért van szükség, hogy előre tudjuk, hány főre kell biztosítanunk még ebédet és autóztatást.

A média képviselőinek a versenypályára való belépéshez a „fotósmellény” használata kötelező.
Akik esetleg nem készülnek mellénnyel, azok az adminisztrációs konténerben tudnak kérni.

A rendezvény ideje alatt mindenki számára ingyenesen elérhető a forró!

A rendezvényre látogatók számára a belépés díjtalan, viszont van tombola.
A tombola az adminisztrációs konténerben vásárolható meg.
Az ára: 1200 HUF, ami tartalmaz egy tányér gulyáslevest, egy B!omba energiaitalt, és egy esélyt a rendezvényen résztvevő versenyzők melletti J1-es élményt, és ha ez még nem lenne elég egy újabb esélyt a GARMIN által felajánlott GPS-re, amit a délutáni órákban fogunk kisorsolni. További nyeremények még a Papirtigris Étterem által felajánlott 2 darab 5000 Huf értékű voucher!
A J1-es élmények sorsolása reggel 9:00 órától, folyamatosan minden órában.

A tavalyi év sikerei után az idei évben is lesz lehetőség autó kipróbálására is. Az idei évben egy Subaru Impreza WRX áll majd rendelkezésre, amiben nagyon korrekt áron lehet majd körözni a Kakucsi versenypályán. Részletekért keress minket a helyszínen.

Idén sem maradunk sztárvendég(ek) nélkül, viszont a személyek neve, és az autóik típusai egyelőre maradjanak titokban. Erről hamarosan egy plakáton fogunk tájékoztatni titeket.

Csatlakozz Facebook oldalunkhoz, hogy nap, mint nap követni tudd az új fejleményeket.

A rendezvény partnerei: Garmin, Bioextra Gyógyszergyár, Bomba Energy, Nano Energiser, Melior Laser Kft, Kakucs-Ring, Print-Shop, Hidi Dekor, Gulf, Ice Driving, Papirtigris Étterem

A rendezvény médiapartnerei: RallyHeart.hu, RallySport.hu, CarsAndGirls.hu, PiriRC Rally fotóblog, RallyEyes.hu, csapassunk.hu, Lepold Sportvideo, Rallye Dream blog, Magyar Drift Szövetség, Drifting.hu, rally.hu, Rallyfanatic Világ Online, Formula.hu, Sportime Szabadidősport Magazin, RallyPass.hu, Hajoka.hu, Rádió 6 – Útonállók

Mindenkit szeretettel várunk!

 

Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

Hozzászólások 

 
0 #4 Jordan 2012-11-22 20:26
 
 
0 #3 Jordan 2012-11-13 18:00
 
 
0 #2 Jordan 2012-11-08 11:55
 
 
0 #1 Jordan 2012-11-06 12:10
Igaz a rendezvénykiírá sba nem került bele, de utólag úgy határoztunk, hogy kiosztanánk pár serleget is.

Itt szeretném megkérni a segítségeteket, hogy nem a szokványos "leglátványosabb autós", "citrom díj", "jeles média képviselő", "legtöbb tombolát vásárló", :) stb., díjazás legyen, hanem a ti általatok kreált megnevezések legyenek.

Várjuk az ötleteket.
 

Hozzászólások beküldése csak regisztrált felhasználóknak érhető el.

Partnerek

garmin virb new 3
 
ahid sz
 

szzsfoto

Statisztikák

Tartalom találatai : 61674412