Rallyheart.hu - (rally képek, videók, hírek) - IV. Garmin Élményosztónap beharangozó

IV. Garmin Élményosztónap beharangozó

121108_enekes_1Szeretnél egy családias hangulatú autós rendezvényen részt venni, ahol csak a látványon van a hangsúly?

 

 

 

 

 

 

Ha igen, akkor november 25-én a Kakucs-Ringen a helyed, ahol a számtalan rallyssal és driftessel is találkozhatsz.

A rendezvény négy évvel, azzal a szándékkal jött létre, hogy a jóízű és látványos autózást összekössük a nézők és a médiások meg autóztatásával. Sok hasonló rendezvénykezdeményezés volt, ám az Élményosztónap, ahogy a nevében is benne van, az élmények átadásáról szól.

Az idei évben már a negyedik alkalom következik, ahol mind a versenyzők, mind a rendezvényre kilátogató nézők egy jó hangulatú rendezvényen vehetnek részt.

Ha versenyző vagy, itt meghálálhatod a szponzoraidnak, a barátaidnak, a szurkolóidnak és a média képviselőinek az egész éves munkáját, ha pedig nézőként érkezel, részese lehetsz egy csodás élménynek.

Ahogyan az elmúlt években, az idei évben is azon dolgozunk, hogy sztárvendégeket is meghívjunk a rendezvényre. Gőzerővel keressük azokat az embereket, akik emelnék a rendezvény fényét, így több rally világbajnokságot is megjárt hazai és külföldi pilótát is megkerestünk. A tárgyalások jelenleg is zajlanak, és erről majd a napokon belül kiadott plakáttal tájékoztatunk benneteket.
Mint ahogy tavalyi is, az idei évben is felmerült egy ötlet, hogy a Kakucsi aszfaltcsík újra WRC-t lásson, és a kezdeti nehézségek után azt kell mondanom, van rá esély, hogy ez idén is bekövetkezhessen.

121108_206

Ami viszont biztos, egy VIP vendégünk már van, és a médiások és a tombolás nézők közül is lesz lehetőség beülni mellé. Ő nem más, mint a magyar drift életből ismerhető Énekes Árpád és a Corvette LS7-es motorral felszerelt 584 lóerős Ford Mustang.

121108_enekes_1_

Foto: PiriRC

Az idei évben újdonság is lesz, hogy kupákat is ki fogunk osztani, de mivel a rendezvény nem egy verseny, ezért picit gondban is vagyunk. Itt jöttök ti újra a képbe, és várjuk az ötleteiteket emaliben a Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. mail címre, hogy milyen "címmel" készítsük el a serlegeket. Hogy értsétek nem a megszokott leglátványosabb és citrom díjakat szeretnénk kiosztani, hanem a ti fantáziátok által kreált címeket. A beküldésre 2012. november 13-án éjfélig van lehetőség, és a legjobb címeket kitaláló emberek biztos bejutást kapnak a VIP vendégink J1-es ülésébe.

Ezt nyújtunk mi a ti számotokra:
- A versenyzők 16 ezer forintos nevezési díj fejében minimum 9 alkalommal hajthatnak fel a Kakucs-Ring aszfaltcsíkjára, és minden alkalommal három kört tudnak megtenni (a gyakorlatban mindig sokkal több körre van lehetőség). A nevezés tartalmaz még két fő részére ebédet, két B!omba energiaitalt, egész nap forró teát, az ingyenes gumizást és lehetőséget, hogy a partnerink által felajánlott csodás ajándékokat is megnyerhesd.

Hogy mikről is van szó?
- egy darab Garmin GPS
- egy 20 ezer forint értékű Gulf versenyolaj csomag
- egy icedriving.at által felajánlott ausztriai jégautózás.

Nevezni 2012. november 20-án éjfélig van lehetőség.

A mai napig beékezett nevezések már a két számjegynél tartanak, és egyenes arányban vannak a rallysok és a driftesek.

Ha az ajánlatunk elnyerte a tetszésed, nincs más hátra, mint hogy nevezz. A nevezés csak egyszerűen egy email küldés a neveddel, az autód típusával a Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. email címre.

A nézők számára a rendezvényre a belépés díjtalan! Viszont minden néző számára elérhető a tombola, aminek az ára 1200 forint. A tombola ára tartalmazza az ebédet, egy B!omba energiaitalt, és egy lehetőséget, hogy valamelyik versenyző mellett a J1-ben átéld az élményt! És ha ez még mindig nem lenne elég, akkor az összes tombola vásárló között kisorsolásra kerül egy Garmin GPS, és két 5000 Forint értékű voucher, amit a Papirtigris Étteremben kajálhatsz le. A nap folyamán a reggeli óráktól folyamatosan sorsolunk.

A médiások számára a rendezvény szintén díjmentes, nekik is csupán egy dolgot kell megtenniük, hogy élményekkel gazdagabban térjenek haza. Akik szeretnének részt venni az eseményen, küldjenek egy mailt a Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. mail címre, így mi már egy élményautózással, egy B!omba energiaitallal és egy ebéddel várjuk őket.

További információért keress minket bizalommal:

Sári Péter (30) 461 9022
Egyed István (20) 922 7721
Fodor Krisztián (30) 311 7685

Csatlakozz Facebook oldalunkhoz, hogy nap, mint nap követni tudd az új fejleményeket.

A rendezvény partnerei: Garmin, Bioextra Gyógyszergyár, Bomba Energy, Nano Energiser, Melior Laser Kft, Kakucs-Ring, Print-Shop, Hidi Dekor, Gulf, Ice Driving, Papirtigris Étterem

A rendezvény médiapartnerei: RallyHeart.hu, RallySport.hu, CarsAndGirls.hu, PiriRC Rally fotóblog, RallyEyes.hu, csapassunk.hu, Lepold Sportvideo, Rallye Dream blog, Magyar Drift Szövetség, Drifting.hu, rally.hu, Rallyfanatic Világ Online, Formula.hu, Sportime Szabadidősport Magazin, RallyPass.hu, Hajoka.hu, Rádió 6 – Útonállók

Mindenkit szeretettel várunk!

 

Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

Hozzászólások beküldése csak regisztrált felhasználóknak érhető el.

Partnerek

garmin virb new 3
 
ahid sz
 

szzsfoto

Statisztikák

Tartalom találatai : 61674445