Rallyheart.hu - (rally képek, videók, hírek) - A Nano Energizerről

A Nano Energizerről

121120_nano2004 óta ismert, forgalmazott és elismert termék. Többek között a Dél-Koreai hadsereg is...

 

 

 

 

 

... használja az összes járművében!

Két féle termék van alapvetően. Egy az autókba, buszokba, teherautókba, és egy a robogókba, váltóba, szervóba, kis munkagépekbe (itt még kisebbek a nano részecskék, és a kis olajmennyiségre van optimalizálva a termék).

Bármilyen belső égésű motorban használható a mozdonytól a tankon át a traktoron keresztül a dízel, benzin, gáz, vagy hibrid üzemű kocsiig bezárólag mindenen, akár teherautó, akár busz, akár sportkocsi, akár családi autóról van szó.

A termék NEM teljesítmény fokozó, vagy gyorsulást segítő adalék, hanem a motor hatásfokát helyreállító termék.

Minél többet futott a kocsi, annál hatékonyabban működik. Közismert, és bármelyik újságból látható egy 100.000 km es tartósteszt eredménye. A fogyasztás nő, a teljesítmény csökken, hiszen a motor már kopott. Ezen segít a Nano Energizer egyrészt a hengerfalba történő beépüléssel, amivel csökken a súrlódás, és a mikro repedések okozta hatásfok csökkenés, másrészt az égéstérben kifejtett katalizátor-hatása miatt a káros anyag kibocsátás.

A terméket az olajba kell önteni, mert így jut el a helyére. Kb. 2-3000 km, míg beépül, addig nem szabad olajcserét végezni, mert különben idő előtt kiürül. Onnantól 30-50.000 km en keresztül fejti ki hatását.

Az alább található hivatkozáson található egy csomó szerviz, meg gyártói ajánlás, de pl. a magyar Volvo BKV s buszokhoz be kellett kérni újra a gyártói jóváhagyást, és megadták szó nélkül, tehát szabad használni, NEM jár garanciavesztéssel. A motorolaj minőségén sem történik változás, a szűrőkre nem hat, hiszen olyan kicsik a részecskék, hogy a legfinomabb szűrő is jóval nagyobb. Káros hatása nem ismert.

Az 50 kamionból álló magyar tesztflottánál, ahol a legjobban mérhetőek az eredmények, hiszen a sofőrök azonos úton, azonos terheléssel nagyon egyenletesen haladnak, 2-3 literes csökkenést tapasztaltak. Az ajánlólevél a honlapon.

Az 50 taxiból álló saját tesztünk (Citi taxi, Taxi 2000, Max Taxi és 6x6 Taxi), ami környezetvédelmi vizsgálattal került elvégzésre, minden esetben káros anyag csökkenést mutatott ki, és az összes taxis fogyasztáscsökkentő hatásról számolt be. (Ez ugye a saját véleményükön alapul, hiszen ennek mérésére külön nem volt mód.) Az ajánlásokat most gyűjtjük be, hogy a honlapon is szerepeljen, a tesztlapokat most szkennelik, hogy szintén a honlapra kerüljön.

A fórumbejegyzéseinket is érdemes megnézni a honlapon, sokan dicsérik.

Cégünk forgalmazza a Nano Energizer nanokerámiás motorolaj adalékot Európa 17 országában. Ez az egyetlen termék amit az összes vezető gépjármű gyártó elfogadott, és jóváhagyott. A terméket Magyarországon több cég is tesztelte, amiknek az eredményeit a www.nanoenergizer.eu/nano-energizer-referenciak.php weboldalunkon tekinthetnek meg.

Amit termékünk használatával érhetünk el:
- 8-21%-os fogyasztáscsökkenés
- 5%-kal kisebb zaj és rázkódás
- a kopott felületet újraépíti a Cermet (Ceramic-Metal) anyag beépülésével
- 100%-os kopáscsökkenés
- ezáltal csökken a hőmérséklet a motorban (munkabiztonság, üzembiztonság, globális felmelegedés csökkentése)
- az olajnyomás visszaáll a gyári új értékre
- a motor teljesítménye is a gyári új értékre áll vissza
- jelentős káros anyag kibocsájtás csökkenés (üvegházhatás csökkentése, szmog képződés csökkentése) 30-40%
- egyszeri kezelés 30-50000 km ideig biztosítja a fent említett tulajdonságokat
- 3000 km futás után motorolaj csere esetén nincsen szükség újra adagolásra!

Letölthető angol nyelvű prezentáció
Letölthető magyar nyelvű szórólap

Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

Hozzászólások beküldése csak regisztrált felhasználóknak érhető el.

Partnerek

garmin virb new 3
 
ahid sz
 

szzsfoto

Statisztikák

Tartalom találatai : 61674467