Rallyheart.hu - (rally képek, videók, hírek) - Ez történt, és ez várható

Ez történt, és ez várható

13013_rh Sajnos 2012. december 24-én feltörték azt a szervert, ahol a rallyheart.hu is volt...

 

 

 

 

 

 

Mivel a feltörés karácsonykor volt, ezért mi már tudtuk, hogy 2012-ben nem tudunk nektek Boldog Karácsonyt, és Rallyeban gazdag új Évet kívánni…

Ezért megteszem most, a Rallyheart.hu csapata nevében kívánok minden kedves látogatónknak Sikerekben és Rallyeban gazdag Boldog Új Évet!A szerver az óta elkészült, működik is, csak a rallyheart már nem maradhat rajta (február 1-ig). Aki nézi a DuEn lapját, az biztosan értesült róla, hogy szerver problémákkal küszködünk. Jelenleg is több szerveres céggel kapcsolatban vagyunk, de vagy pontos választ nem kaptunk a jövőről, vagy az ajánlat nem volt számunkra túlkedvező.

Megmondom őszintén, én már feladtam, elfogadtam, hogy itt a vége, nyolc év után bezárjuk a rallyheart.hu-t, aztán jött egy telefon, és a vonal túlsó végén azt mondták, ez így nem érhet véget. Az illető, aki úgy gondolja, nem fontos Őt megemlíteni (tiszteletben tartom), majd más módon meghálálom neki, a rallyheart nem tűnhet el, és hajlandó egy éven keresztül a saját szerver üzemeltetési díját kifizetni. Ez mi nagyon köszönjük!

Továbbá DuEn számára is köszönettel tartozom, hogy a szilveszteri képeim mellé egy felhívást is kirakott!

Tehát ha február 1-ig megtaláljuk azt a szervert, ami számunkra is jó feltételeket nyújt, akkor még egy évig biztosan itt leszünk veletek. Hamarosan megújult tartalommal, és telefonos eléréssel is jelentkezünk.

Jordan

Hozzászólások 

 
0 #2 Jordan 2013-01-17 19:00
minden megmarad
 
 
0 #1 atiwrc 2013-01-17 09:26
"Hamarosan megújult tartalommal, és telefonos eléréssel is jelentkezünk. "

A régi képek(főleg a retro) megmaradnak a lapon?
 

Hozzászólások beküldése csak regisztrált felhasználóknak érhető el.

Partnerek

garmin virb new 3
 
ahid sz
 

szzsfoto

Statisztikák

Tartalom találatai : 61674449