Rallyheart.hu - (rally képek, videók, hírek) - A Legenda: Árpádtető!

A Legenda: Árpádtető!

130709 legendaSzeretettel köszöntelek benneteket a 2013. évi Rallye Sprint Bajnokság negyedik megmérettetése...

 

 

 

 

 

 

 

... az ÁRPÁDTETŐ KUPA alkalmából!


A Marco Racing Team csapata - immáron hagyományosan - megrendezi a Rallye Sprint Bajnokság egyik kiemelkedő helyszínén, a Remeterét - Lapis - Árpádtető gyorsasági szakaszon az ÁRPÁDTETŐ KUPAt. Nézzétek meg a teljes kiírást, tanulmányozzátok a rátok váró kihívást és tartsatok velünk!


Klasszikus, „Rallye 1-es“ mecseki helyszín, 5 gyorsasági szakasz, összesen: 42,20 kilométer, SPRINTES ÁRON!


LICENCESEK FIGYELEM!
A versenyre lehetősége van nevezni minden Rallye 1; Rallye 2; Historic Rallye licenccel nevezőnek! Ne hezitálj! Itt a TÖKÉLETES TESZT LEHETŐSÉG egy legendás mecseki pályán! Rallye 2; Historic Rallye és RTE licenccel a mezőnybe nevezhetsz, míg Rallye 1 licenccel a Licences kategóriában indulhatsz. Kösd össze a kellemeset a hasznossal: nevezz, versenyezz, tesztelj egy helyen, egy időben sprintes áron!


KEDVES SPRINTES ÉS RTE VERSENYZŐK!
Amennyiben velünk tartotok, nem ígérhetek egyebet, mint egy kőkemény megmérettetést egy valódi sportértékkel rendelkező mecseki gyorsasági szakaszon, hazánk legerősebb Sprint mezőnyében! Tedd magad próbára... ...ha mered!


Jó hangulatú versenyzéseteket az alábbi plusz lehetőségek biztosításával kívánjuk elősegíteni:

 


 


- Kedvezményes szállás
A Marco Racing Team  felvette a kapcsolatot két helyi, a gyorsasági szakaszhoz rendkívül közel eső panzióval, hogy a verseny résztvevőinek kialkudott kedvezménnyel könnyítsük csapataitok dolgát. A Rácz Tanya Orfű felé, a pálya remeteréti végétől 4,5km-re, míg a Szabolcs Vezér Fogadó Pécsett, a pálya árpádtetői végétől 4,7km-re található. Éljetek a kialkudott kedvezmények lehetőségével!   


- Extra Lada Cup
A Rallye Sprint Bajnokság szabályai szerint a „hagyományos Lada Cup-ban“ a hátsó tárcsafékes, és japán hidas Ladák nem kerülnek  értékelésre. Az ÁRPÁDTETŐ KUPÁN a Marco Racing Team különdíjat ír ki EXTRA LADA CUP néven, azoknak a versenyzőknek, akik a hagyományos Lada Cup-ba nem „férnek bele“. Részletek a kiírásban.


- Remek étkezési lehetőségek
Szombaton már az adminisztratív és technikai átvételek idején is elérhető Remeteréten a Talabér büfé frissensült kínálata! Vasárnap is kedvezményes árakkal várják az éhezőket.


- Versenygumik Sprint kedvezménnyel, helyszíni szereléssel
A hazai sprintversenyek közül elsőként a Rallye Sprint Bajnokság árpádtetői versenyén lesz elérhető ez a speciális, kedvezményes szolgáltatás. A Hankook Competition versenygumik forgalmazója a helyszínen mutatja be a Hankook speciális ajánlatát.


Remélve, hogy a fentiek segítségetekre lesznek a jó hangulatú, könnyebb, vidámabb, elégedettebb versenyzésben várunk minden Versenyzőt a RALLYE SPRINT BAJNOKSÁG idei negyedik versenyére, az ÁRPÁDTETŐ KUPA-ra!


Üdvözlettel:
Markó Tibor és a Marco Racing Team csapata

Hozzászólások beküldése csak regisztrált felhasználóknak érhető el.

Partnerek

garmin virb new 3
 
ahid sz
 

szzsfoto

Statisztikák

Tartalom találatai : 61674389