Rallyheart.hu - (rally képek, videók, hírek) - Auto+Motor+Sport Expo 2013

Auto+Motor+Sport Expo 2013

131010 amsAuto+Motor+Sport Expo 2013 november közepén a Hungexpo-n...

 

 

 

 

 

 

 

... ahol minden benzingőzzel fertőzött sportrajongónak ott a helye!


Idén negyedik alkalommal kerül sor az Auto+Motor+Sport Expora, a kőbányai vásárváros területén november 15. és 17. között. Az eseményre kilátogatók nem csak a versenyautókban és motorokban gyönyörködhetnek majd, hanem személyesen is találkozhatnak kedvenceikkel, a magyar autó-, és motorsport legismertebb, legsikeresebb versenyzőivel! A rendezvény keretén belül  színes programokkal is várják a szervezők a kilátogatókat, többek között egy Magyarországon egyedülálló 3D-s versenyautó  szimulátort is kipróbálhatnak majd az érdeklődők, de a valóságban is bele lehet majd kóstolni a száguldásba rallye autók jobboldali ülésében. A legfiatalabbak ingyenesen próbálhatják ki a motorozást a Talmácsi motoros iskola kis kétkerekűivel.

 

131010 ams n


A mai sajtótájékoztatón legismertebb hazai technikai sportolóink közül részt vettek, többek között, Talmácsi Gábor gyorsasági motoros világbajnok. Győrfi Alen Európa bajnok, Herczig Norbert rallye bajnok, vagy az idei esztendő legfényesebb eredményét szállító Autocross Európa bajnok Szabó Krisztián, valamint a Lotus Ladies Cup kétszeres bajnoka Bús Edina akik azt is elmondták, hogy különösen örülnek, hogy részt vehetnek az eseményen, hiszen ez egy remek alkalom a számukra a szezon befejeztével, ahol találkozhatnak más szakágak versenyzőivel, közvetlenebbül, kötetlenebbül találkozhatnak a szurkolókkal és számos új rajongót szerezhetnek a benzingőzös sportágaknak!

 


 


A rendezvény keretén belül a különböző technikai sport szakágak csapatai, versenyzői hatékonyan kiszolgálhatják szponzoraikat, támogatóikat és egy ilyen alkalom jó lehetőség újabb partnerek megnyerésére is.


A szervezők fontosnak tartják, hogy a rendezvény elérhető legyen minél szélesebb körben, így a 2500.- Forintos napijegy mellett kedvezményes családi jegy, diák és nyugdíjas, valamint szakmai jegy is vásárolható. A 6 éves kor alatti gyerekek számára a belépés ingyenes.


A belépőjegyeket már most on-line elővételben a jegy.hu-n vagy a sportjegyek.hu-n lehet vásárolni, melyhez folyamatosan sok érdekes meglepetés is kapcsolódik majd.


Mindenkit szeretettel vár a 2013-as AMS Expo szervezőbizottsága!

Hozzászólások beküldése csak regisztrált felhasználóknak érhető el.

Partnerek

garmin virb new 3
 
ahid sz
 

szzsfoto

Statisztikák

Tartalom találatai : 61674393