Rallyheart.hu - (rally képek, videók, hírek) - Vettel Kubicáról...

Vettel Kubicáról...

131118 kubicaSebastian Vettel üdvözölte korábbi riválisának, Robert Kubicának a WRC-s debütálását.

 

 

 

 

 

 

 

Kubica idén megnyerte a WRC2 kategóriát, és a Wales Rallyn a Citroen gyári csapatában versenyezhet egy DS3 WRC-vel.


Vettel, Kubica 2007-es Kanadai Nagydíjon elszenvedett balesete miatt mutatkozhatott be a Forma-1-ben az indianapolisi futamon, a BMW Sauber színeiben.

 

131118 kubica n


„Ő a mai napig egy nagyszerű versenyző, de sajnos a keze miatt véget ért a Forma-1-es pályafutása. Szeretnék neki minden jót kívánni. Jó látni, hogy ugyanolyan lelkes, mint amikor először találkoztam vele Olaszországban.” – nyilatkozta a Forma-1 négyszeres világbajnoka.


Vettel figyelemmel kíséri Kubica rallys pályafutását. Hozzátette, hogy mindig szívesen tekint vissza azokra a napokra, amikor még egymás ellenfelei voltak, annak ellenére, hogy már nem tartják a kapcsolatot.

 

131118 kubica n 2


„Figyelemmel követem, és fantasztikus, amit a WRC2-ben csinált. Ezen a hétvégén a top kategóriában megy, ezért alig várom, hogy lássam, miként teljesít.” – tette hozzá a német.


„Sok közös dologra emlékszem. A 2007-es balesete után én helyettesítettem őt Indianapolisban, de korábban gokarttal is sokat mentünk egymás ellen. Rengeteg emlékem van, amelyekre nagyon jó visszaemlékezni.” – fejezte be Vettel.

 

Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

 


 

Hozzászólások beküldése csak regisztrált felhasználóknak érhető el.

Partnerek

garmin virb new 3
 
ahid sz
 

szzsfoto

Statisztikák

Tartalom találatai : 61655139