Rallyheart.hu - (rally képek, videók, hírek) - A kedvenc kimarad

A kedvenc kimarad

130718 sajtosTechnikai okok miatt nem lesz ott a XIII. Garmin Rallye lábatlani rajtjában a Sajtós, Diósi, Honda trió.

 

 

 

 

 

 

 

A csapat a Salgó Rally után még bizakodóan tekintett a Rali-túra Bajnokság következő versenyére, de a napokban történt újabb féltengely törés után inkább a következő verseny felkészülésre fordítják az energiát.

 

130718 sajtos n


Sajtós Dénes: - A napokban szerettem volna megmutatni az autót egy ismerősnek, ám egy visszaváltásnál eltörött a féltengely. Sokáig gondolkoztunk a folytatásban, hiszen az Esztergom környéki pályák nem túl féltengely gyilkosak, de végül úgy döntöttünk, kihagyjuk a versenyt, hiszen ha az első gyorsasági szakaszon kiesünk, akkor is hasonló pénzt költünk el a versenyre, mintha beérünk. Továbbá én győzelem centrikus vagyok, és nem látok rá reális esélyt, hogy ez most összejöjjön.


- Az autó nagyon erős, és a gyári féltengelyek nem bírják az átvitelt, így az energiánkat a féltengelyek átdolgozására fordítjuk, hogy később ne forduljon elő hasonló probléma. Első körben egy másik típus féltengelyével fogunk próbálkozni, ami némi átalakítást igényel majd az autón. A biztonság kedvéért beszerzünk azért ebből is egy tartalékot, hiszen sosem tudni mi történik. Reméljük, beválik a dolog, és a tatabányai versenyen már boldogan állhatunk majd a célban.

 

130718 sajtos n 2


- Bár a lábatlani versenyen nem indulunk, de biztosan ott leszünk nézőként, hiszen ez az egyik kedvenc versenyünk, ami az elmúlt években sok szép emléket adott nekünk.


Köszönjük Partnereinknek!

rh sajtos partner 0619

 

Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

 


 

Hozzászólások beküldése csak regisztrált felhasználóknak érhető el.

Partnerek

garmin virb new 3
 
ahid sz
 

szzsfoto

Statisztikák

Tartalom találatai : 61655156