Rallyheart.hu - (rally képek, videók, hírek) - El kell hinni

El kell hinni

130718 lovaszKét hónapos szünet után a veszprémi murvás versenyen folytatódott a 2013-as Országos Rallye Bajnokság...

 

 

 

 

 

 

 

... ahol ott volt a Lovász, Szenner páros is...


Lovász Pál: - Felemás érzésekkel vagyunk a verseny után, voltak dolgok, amik tetszettek, és olyanok is, amik kevésbé. Voltak gyorsasági szakaszok, amik elfogadhatóan sikerültek, amivel én sem vagyok elégedetlen, de amiken még nem mentünk régebben, azok hagynak maguk után kívánnivalót.
Egyébként a verseny nagyon jó volt, a szervezés igazi profi munka, hiszen régen jártunk olyan rendezvényen, ahol sokat kellett menni és nagyon pörgött az egész és még csúszást sem tapasztaltunk. Nem nagyon volt idő a pihenésre, de jobb is így, hiszen az ember nem esik ki a ritmusból. A végére azért jól el is fáradtunk.

 

130718 lovasz n


- Nagyon tempós pályák voltak, és ahhoz, hogy mindenhol jól menj, nagyon sokat kell autózni ezen a talajon. Sajnos én a tempós részeket nem vállaltam el, és ez meg is látszódott az időkön. Őszintén mondva, nem vagyok elégedett az eredményünkkel, szeretnénk előrébb menni, és valószínűleg tudnánk is. A pályaismeret is nagyon fontos, ami a kategória társaknak már meg van, hiszen amíg mi egy másik bajnokságban versenyeztünk, addig ők megismerhették ezeket a pályákat. A jövőben mi is több időt szeretnénk majd fordítani a murvás gyakorlásra, és a jövő évi versenyek előtt minden teszt lehetőséget ki szeretnénk használni.


- A miskolci verseny után az autó újjá lett építve, és azzal számoltunk, hogy nem lesz vele gond Veszprémben. Ez be is igazolódott, hiszen minden rendben volt, csupán az utolsó szervíz előtt tapasztaltunk egy kis zörgést a végáttételtől, amit a szervizes srácok orvosoltak. Az autó tökéletesen be volt állítva és Dudutól nagyon sok segítséget kaptam. Az autóval lehet gyorsan is menni, csak el kell hinni, hogy át megy mindenhol.

 

130718 lovasz n 2


- A folytatásban aszfalt versenyek következnek, ahol szeretnénk kihasználni minden lehetőséget a fejlődésre. Reményeink szerint ott leszünk Komló, Kassán és Vácon is. Kassán még sosem jártunk, így nagy reményeket nem is fűzünk a versenyhez, de utána már szeretnénk egy lépéssel feljebb kapcsolni, és megpróbálni feszegetni a húrokat.


Köszönjük partnereinknek!

rh lovasz partner 0718

 

Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

 


 

Hozzászólások beküldése csak regisztrált felhasználóknak érhető el.

Partnerek

garmin virb new 3
 
ahid sz
 

szzsfoto

Statisztikák

Tartalom találatai : 61655137