Rallyheart.hu - (rally képek, videók, hírek) - Első méterek az első Szilveszteren

Első méterek az első Szilveszteren

131226 kissA 17. Europartner Mikulás Rallye eredményessége és jó hangulata annyira magával ragadta Kiss Viktort...

 

 

 

 

 

 

 

... hogy még nem akarta azzal a rendezvénnyel lezárni a 2013-as rallyszezont. A Maxx Race Team pilótája életében először a Szilveszter Rallyen is rajthoz fog állni, amit december 28-29-én rendeznek majd meg a Hungaroringen. Viktor egy új autóval és egy lelkes navigátor-jelölttel, Kovács Petrával indul majd el a futamon.

 

131226 kiss n


Kiss Viktor: Annyira tetszett és annyira sikeres volt a Mikulás Rally, hogy úgy döntöttem, életemben először a Szilveszteri derbin is rajthoz állok. A Hungaroring nyomvonalát nem igazán ismerem, és nem is szeretem annyira az aszfaltot – a murva sokkal jobban fekszik nekem. „Nehezíteni” fogja a dolgomat, hogy effektíve navigátor nélkül fogok autózni: Kovács Petra személyében egy olyan hölgy fog helyet foglalni mellettem, aki még sose navigált, viszont nagyon lelkes és kíváncsian várja a megmérettetést.


A jól megszokott gépemmel ezúttal Kazár Miklós fog versenyezni. Én egy vadonatúj Mitsubishi Lancer Evo IX R4 versenyautóval fogok indulni a szezonzárón, aminek az ott lerótt kilométerei fogják először elmozdítani a kocsi kilométeróráját. Szeretnék kicsit összerázódni az autóval, kiismerni amennyire csak lehet, s jó lenne, ha a gyermekbetegségei inkább most jönnének elő, mint a következő idényben.

 

131226 kiss n 2


Ahogy néztük az időjárás-előrejelzést, igencsak szép időnk lesz az év utolsó viadalán. Mondjuk én azt se bánnám, ha leesne a hó, hiszen csapatunk minden eshetőségre fel van készülve – csak ne legyen dermesztő hideg, mert azt az egy dolgot nehezen viselem.


Percze Nándi esetében pedig akasztják a hóhért: versenyzőtársam egy Toyota Yaris volánja mögött tapasztalja majd meg, milyen az, amikor neki diktálnak versenyzés közben. Ehhez segítségére pedig Pikó Zsuzsi lesz. Nándi régen ült már a baloldalon, s most is abszolút pozitívan áll a dolgok elé. Ugyancsak a csapatunk színeiben fog rajthoz állni a Velenczei Ádám-Apkó András duó. Akárcsak nekünk, a fiúknak is elsődleges céljuk a jó hangulatú autózás, a méltó évzárás lesz, amit lehetőség szerint szeretnénk majd szép eredményekkel is megkoronázni.

 


 


Partnereinknek köszönjük az együttműködést: JAGA Trans-ART Kft., Profi-Drink Kft., Deák Hűtő és Klíma Kft. (deakhuto.hu), Brill-Company Zrt., Sabina 2000 Kft., Patrimon International Biztosítási Alkusz Kft., Krafli Sweet Kft. (Dream), Alkohol Trade Kft., Benyó Autószerviz Kft., Esély Iskolai Szövetkezet, Makói Pro Sanitas Bt., Zöld Élet Szociális Szövetkezet, Első Magyar Szociális Vidékfejlesztési Szövetkezet, ÚT-GARANTOR Kft., Börcsök Trafik Bt., Esély a Hátrányos Helyzetűeknek Közhasznú Alapítvány (rogers-iskola.hu; www.szefi.hu/gimnazium), Perla Moda Kft. (Magenta – Aréna), Sztár Motel (Balassagyarmat)

Hozzászólások beküldése csak regisztrált felhasználóknak érhető el.

Partnerek

garmin virb new 3
 
ahid sz
 

szzsfoto

Statisztikák

Tartalom találatai : 61674461