Rallyheart.hu - (rally képek, videók, hírek) - Buli versenynek indult...

Buli versenynek indult...

131227 lajoshaziHárom navigátorral vág neki Lajosházi Csaba az idei Szilveszter Rallye-nak...

 

 

 

 

 

 

 

... ami talán az elmúlt évek legszárazabb év végi jamboree-ja lesz.

 

131227 lajoshazi n

Foto: Krizsanyik Zoltán


Lajosházi Csaba: - A váci versennyel nem ért véget az idei szezonunk, sőt ugyanolyan mozgalmasan alakult az év vége, mintha a bajnokság nem is ért volna véget. Először november első hétvégéjén az Élményosztó napon állítottuk csatasorba a Subarut, majd rá két hétre az ARK Sprint miskolci versenyén is ott voltunk, aztán az FRT decemberi versenyére is beneveztünk.


- Mivel a váci versenyünk nem sikerült túl jól, ezért úgy gondoltuk pont időben jött az Élményosztónap, ahol sikerült magunkat teljes mértékben kiélni, és remélem az általam szállított utasok is ugyanígy érezték magukat.

 


 


- A Bükkszentlászlói versenyre fejlesztettünk picit, bekerült az autóba a tolókerekes váltó. Alapjában véve jól éreztük magunkat, eltekintve a csúszásoktól és az apróbb problémáktól. Az I-re a pont az FRT-n került fel, ahol nagyon jól viselkedett az autó, csak pár apróbb változtatást kellett a srácoknak eszközölni a Szilveszter Rally-ra.


- A Szilveszter Rally kezdetben buli versenynek indult, de az időjárás nem teszi ez számunkra lehetővé. Túlságosan jó idő lesz ahhoz, hogy tudjunk majd csúszkálni. Talán ezt a vágyunkat, picit ki tudtuk élni az FRT-n, hiszen ott ezt a lehetőséget a pálya is tökéletesen lehetővé teszi.

 

131227 lajoshazi n 2

Foto: Krizsanyik Zoltán


- Slick gumikkal megyünk majd, és az időket figyeljük, mert szeretnénk tudni hová is jó az autónk. A mi elvárásaink, hogy az amatőr mezőnyben lehetőleg minél előrébb végezzünk.


- Ahogy az elmúlt évben az idén is, több navigátor ül majd mellettem. A szombati napot és a vasárnapi első kört a megszokott navigátorommal, Zolival teljesíteném, aztán a következő körökben az autónk design tervezőjét Samók Tamást, illetve a miskolci ARK versenyen mellettem ülő Füzi Csabát is beültetném.


- A jövőnket meg nem tudjuk, hiszen a Rali-Túra Bajnokság pontos sorsa nem dőlt el. Elsősorban a Túrában szeretnénk menni, de adódott egy másik lehetőség, hogy Ausztriában menjünk, mert egy ismerősünk ott fog teljes szezont menni. A két autó logisztikája sokkal jobb költségvetéssel jönne ki, így elgondolkodtunk ezen a projekten is. Továbbá a Kiskunlacházai verseny után egy esetleges FRT szezon is felmerült bennünk. Jelenleg még dolgozunk a jövő évi költségvetésen, ezért a sorsunk csak jövőre dől majd el.


A csapat együttműködő partnerei: Metrol - Innotec Kft., Halmschlager Trade Zrt., Elo Digital Office, Click On, Kandallowebshop.hu, SIXI, Versenygumi.hu, This Point Informatikai Kft., Susánszky és Társa végrehajtói iroda, Eke-Trans Special Transport Kft., Fémtiszta Kft., Mazzini, Contruck Kft., Global Roll Kft., Kamiker Kft., Asonáj 2003 Kft., CSMBT, Medito, Jász Irodaszer

rh lajoshazi partner 0918

 

Jordan

 

Hozzászólások beküldése csak regisztrált felhasználóknak érhető el.

Partnerek

garmin virb new 3
 
ahid sz
 

szzsfoto

Statisztikák

Tartalom találatai : 61674474