Rallyheart.hu - (rally képek, videók, hírek) - Izgalmas hét vár az Érdi Rallye Teamre

Izgalmas hét vár az Érdi Rallye Teamre

131227 erdiSűrűre alakult ez az időszak ifj. Érdi Tibornak, hisz idén is sokadjára részt vesz...

 

 

 

 

 

 

 

... a Szilveszter Rallyn Táborszki Attilával az oldalán egy Mitsubitshi Evo 9-el, majd december 31.-én  már utazik Ausztriába az első ERC futamra ahol Zsiros Gáborral és egy Subaru Imprezza R4-el  vág neki a versenynek.

 

131227 erdi n


ifj  Érdi Tibor: Idén  indulok talán hatodszor  a szilveszter rallyn, de az idei majdnem úgy alakult, hogy kimarad. A 2014- es szezonban 4 ERC versenyen tervezzük az indulást:  Janner rally Ausztria, Geko Y pres Rally Belgium, Barum Rally Cseh ország, du Valis Rally Svájc.A Janner rally közelsége miatt nem terveztük a szilveszter rallyn való részt vételt, de a szponzorainknak köszönhetően mégis úgy alakult az utolsó pillanatban, hogy el tudunk rajtolni az év utolsó rally versenyén.

 

131227 erdi n 2


Nagyon örülök, hogy autóba tudok ülni a Janner rally előtt, mert sajnos idén utoljára augusztusban versenyeztem utoljára Attilával. Szilveszter rallyn egy Topp cars-os sárga Taxi4 desinges  "N"-es Mitsubitshi evo 9 -el indulunk Táborszki Attilával. Sok elvárásom nincs a versennyel kapcsolatban, szeretnék egy jóízűt versenyezni visszarázódni és ráhangolódni az EB futamra  ahová sajnos,  Attila a munkájából kifolyólag nem tud velem jönni erre a versenyre. A Szilvesztert 31.-ét  már Ausztriában töltjük, mivel január elsején 10 órakkor már kezdődik a  pályabejárás.A Janner Rally lesz az első ERC futam ahol rajthoz állok, ráadásul ahogy 4 éve az első VB futamunkon itt is minden új lesz. új Autó : Subaru imprezza R4 ,  új navigátor: Zsiros Gábor  ,  új körülmények...  

 


 


A sok új tényezö miatt nem tudom mire számíthatok, de Gabi Janner rallys és ERC-s tapasztalata biztosan nagy segítség lessz.

Hozzászólások beküldése csak regisztrált felhasználóknak érhető el.

Partnerek

garmin virb new 3
 
ahid sz
 

szzsfoto

Statisztikák

Tartalom találatai : 61674428