Rallyheart.hu - (rally képek, videók, hírek) - Bouffier csatlakozott a Hyundai-hoz

Bouffier csatlakozott a Hyundai-hoz

130717 bouffierA Hyundai Motorsport hivatalosan is bejelentette, hogy Bryan Bouffier is csatlakozik hozzájuk a 2013-as évben.

 

 

 

 

 

 

 

A francia pilóta mellett Juho Hannien is segíti majd az alakulatot a fejlesztésekben. A két versenyző lesz a csapat fő tesztpilótája, ugyanakkor számos más versenyző tapasztalatára is számít az alakulat.

 

130717 bouffier n


Micheal Nandan a következőket mondta: „Örülök, hogy Bryant is a csapatban üdvözölhetjük. Nagyon profi vezetési stílussal rendelkezik, és kiváló szakmai visszajelzéseket kaphatunk tőle. Minden olyan tulajdonsággal rendelkezik, amivel egy tesztpilótának rendelkeznie kell. Juho WRC-s tapasztalata, illetve Bryan minden felületen mutatott sebessége alapján biztos vagyok benne, hogy egy erős és sikeres tesztprogram előtt állunk.”


Bouffier háromszoros lengyel bajnok, illetve 2010-ben megnyerte a francia rally bajnokságot. IRC-s pilótaként sikerült diadalmaskodnia a legendás Monte-Carlo Rallyn, idén pedig a Tour de Corse-on megszerzett győzelmét ünnepelhette.   

 

130717 bouffier n 2


„Nagyon sok munka vár ránk, de ez egy profi csapat. Lenyűgözőek a létesítmények, és jó alapokra tudunk építkezni. Izgalmas program előtt állunk, és a nyári időszak elég sűrű lesz, de remélhetőleg eredményes.” – árulta el a Bouffier.


Hannien már májusban vezethette az i20 WRC-t, Bouffier a napokban ismerkedhetett meg az új autóval.

 

Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

 


 

Hozzászólások beküldése csak regisztrált felhasználóknak érhető el.

Partnerek

garmin virb new 3
 
ahid sz
 

szzsfoto

Statisztikák

Tartalom találatai : 61655136